Кикстартер радар – Chronicles of Crime

Chronicles of Crime е кооперативна игра во која што вие сте детективи кои што решавате различни криминални случаи. Интересното и уникатното кај оваа игра е тоа што решавањето го правите со помош на мобилна апликација и виртуелна реалност! Веќе звучи … Continue reading Кикстартер радар – Chronicles of Crime