Heroes of Dominaria – Нова игра во светот на Magic: the Gathering!

Wizkids, компанијата која што стои позади успешната Mage Knight најавува уште еден јак наслов во нивните редови, во партнерство со Wizards of the Coast. Се работи за втората игра во славниот мултиверзум на Magic: the Gathering а тоа е Heroes … Continue reading Heroes of Dominaria – Нова игра во светот на Magic: the Gathering!

Тераформирајте го Марс на вашиот мобилен!

Широко популарната друштвена игра Terraforming Mars која излезе во 2016, по примерот на другите популарни игри, ќе добие своја дигитална форма. Asmodee Digital објавија линк до играта на Steam и според сликите мораме да кажеме дека изгледа супер, дури и … Continue reading Тераформирајте го Марс на вашиот мобилен!