Како да поддржите Кикстартер кампања?

Голем дел од нас до сега имаат поддржано (или „бекнато“ по нашки) Кикстартер кампања, но голем дел иако имале желба не ја искористиле приликата поради лични сомнежи во безготовинско плаќање онлајн или непознавање како да го направат тоа. Од таа причина, … Continue reading Како да поддржите Кикстартер кампања?