За нас

Друштвени игри – Македонија или boardgames.mk е сајт за промоција на друштвени игри и културата на друштвените игри.

Основачот на сајтов, Милан Тасевски е страстен играч на друштвени игри а воедно и дизајнер на такви игри. Со друштвените игри се запознава во неговото рано детство, кога почнува да ги игра игрите како Monopoly, Risk, Battleship и др. Омилено јадење му се палачинки а омилена игра му е онаа во која што секогаш победува. Понекогаш и губи, ама многу ретко. Не се ни важи обично тоа.

Advertisements

Напиши коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s