Гоблин Неделна Програма

По prerelease викендот за доста очекуваната едиција на Magic: the Gathering – Battle For Zendikar, освен стандардните неделни турнири ќе се одржи и Release Party за Battle for Zendikar како и Board Game Day со кој ја започнуваме новата сезона на денови на друштвени игри.

На Board Game Day ќе ја презентираме и нашата игра Small Star Empires и ќе ја промовираме пред саемот за друштвени игри во Есен, Германија.

Се гледаме!

2015.9.28 - 10.03

Essen Authors Promo

Advertisements

Напиши коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s