Почнува новата сезона на Board Game Days!

event banner

Летото помина и се надеваме сите се одморивте, па време е да почнеме нова сезона дружење и играње!

Ќе се игра повторно во Гоблин на 3-ти Октомври во Сабота со почеток од 15:00 па до доцните часови ако има луѓе! 🙂

Kaко и минатите Board Game денови, викнете друштво, донесете ваша игра или ќе играме нешто ние што ќе донесеме.

Линкот до настанот на facebook:

https://www.facebook.com/events/563317983819609/

Се гледаме!

Advertisements

3 thoughts on “Почнува новата сезона на Board Game Days!

  1. The brand of Moda in pelle provides extremely stylish,
    durable and comfortable shoes. It compares the design of vintage motorcycles to today’s models.

    Choose not only from the styles of the shoes but also make sure that they ate comfortable.

    Like

Напиши коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s