Ден на друштвени игри на Саем на книга!

saem-najava-za-na-sajtot

Драги читатели, спремете се за играње! 🙂

Гоблин Друштвени Игри и Друштвени Игри – Македонија повторно ве покануваат на Ден на друштвените игри! Овојпат тоа ќе биде во склоп на Саемот за книга а ќе се одржи на 08.05.2015 (Петок) од 14:00-20:00 во Хала 1 – Галерија, на штандот на Гоблин Друштвени Игри! На настанот ќе се презентираат и играат повеќе игри (Game of Thrones: The Board Game, Risk, Smallworld, Ticket to Ride и македонската Small Star Empires на Archona Games).

Promo PosterSmall Star Empires – Archona Games

Понесете си некоја друштвена игра и поканете ги пријателите на дружба и играње! Во случај да немате игра, не се секирајте, ќе донесеме ние! 🙂

Ве очекуваме!

Advertisements

2 thoughts on “Ден на друштвени игри на Саем на книга!

Напиши коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s