Впечатоци од Tabletopday

_DSC0043

Одлична посетеност на Меѓународниот ден на друштвени игри! Супер забава и дружба, се играа многу игри и сите си поминаа одлично. Еве ја комплетната листа на игрите што се играа:

1. 7 Wonders
2. Eldritch Horror
3. Arkham Horror
4. Takenoko
5. Small World
6. Red7
7. Space Mission
8. Small Star Empires (мaкедонска игра – прототип)
9. Love Letter
10. Warhammer
11. Warmachine/Hordes
12. A Game of Thrones: The Card Game
13. Draco Magi
14. Energy (македонска игра – прототип)
15. Magorum (македонска игра – прототип)

Ако заборавив некоја, слободно искоментирајте, ќе надополниме. 🙂

Сликите се наоѓаат на овој линк.

Boardgames.mk и Гоблин Друштвени Игри им се заблагодаруваат на сите што дојдоа! Се гледаме во некоја наредна (слична) прилика!

– Милан

Advertisements

7 thoughts on “Впечатоци од Tabletopday

Напиши коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s