Ваучери за попуст

voucher news

По повод Меѓународниот ден на друштвените игри кој што ќе се одржи утре, Сабота 11.04 во Гоблин Друштвени Игри во ТЦ Буњаковец, Гоблин Друштвени Игри и Друштвени Игри – Македонија доделуваат ваучери за попуст за учесниците!

Дојдете, играјте и добијте ваучер со 10% попуст за сите друштвени игри!

Се гледаме!

Advertisements

Напиши коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s