Меѓународен Ден на друштвените игри

mkposter-03

По повод Меѓународниот ден на друштвени игри, Гоблин Друштвени Игри и Друштвени Игри – Македонија (boardgames.mk) организираат game day – дружба и се разбира, играње на вакви игри! Настанот се одржи во продавницата на Гоблин Друштвени Игри во ТЦ Буњаковец на 1 Кат а ќе започне во 15:30 часот.

Донесете си ја вашата омилена друштвена игра, а и да не поседувате било каква игра, не се секирајте, ќе има еден куп игри! Најважно е да имате желба за дружење и играње!

Приклучете се на настанот на facebook.

Се гледаме на 11-ти! 🙂

Advertisements

2 thoughts on “Меѓународен Ден на друштвените игри

Напиши коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s