Добредојдовте на boardgames.mk!

pic1-feature

Добредојдовте на boardgames.mk – вашиот водич во светот на друштвените игри! Целта на овој сајт е промоција на културата на друштвените игри, познати и како игри на табла. Тука ќе покриваме најразлични теми од областа на овие игри, ќе пишуваме рецензии за нив и ќе известуваме за интересни настани. Очекуваме одлична дружба со Вас, читателите најмногу поради тоа што дружењето е суштината на овој тип на игри. 🙂

Ви посакуваме пријатен престој.

Се читаме!

Advertisements

2 thoughts on “Добредојдовте на boardgames.mk!

Напиши коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s